Startsidan

Eftermiddagsupdate

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej på er fina!
Mår ni bra? Här är vi kort om folk och köer som aldrig förr. 22 minuter. Kuuuul. Men bara att kötta på!
Haft sen lunch, köttfärs och sallad. Kört på det hela veckan nu, så nästa matlådesats blir definitivt nåt annat. Smidigt dock att göra lunch för hela veckan och ta med sig på måndagen. Gjorde iordning köttfärs och vitkål, massa kryddor och majs. Gott och lätt. Slippa bära lådor till jobbet varje dag är verkligen guld. Men som sagt, nästa vecka blir det nåt annat. Fick ett tips om att steka tonfisk och bara koka vitt ris till, krydda massa och blanda i lite sallad eller coctailtomater eller nåt. Sen sås till, vitlökssås kanske? Lät rätt skumt med stekt tonfisk, men värt att testa! Idag blir det vilodag från gymet, vilket känns rätt skönt efter gårdagens benslakt. Ett typ gritpass där benen fick jobba mer än vanligt, men det är ju skönt också. En skön värk! ;)
 
Tar en promis till mami efter jobbet för att förbereda middagen för Ida & Annica. Sen blir det babygos, massa prat och förhoppningsvis god mat! Tänkt om lite ang efterrätten, mer om det sen!
 
Och imorrn jobbar vi FREDAG. Hallå, hör ni hur sjukt det låter eller? FREDAG IGEN. Och just idag känns det bara hur skönt som helst. Och dessutom slutar jag 11.30 imorrn. Life s good.
Helgen kommer bli gosig. Ser fram emot att få va ledig lite, ta vara på dagarna, träna, lattemysa, pyssla hemma (shoppingsugen för både hemmet och för mig) gosa på bio med bästis & mr Grey och bara vara. Ta allt spontant men utan att behöva vara sliten på söndag! Har du några planer?
 
Peace out! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR