Startsidan

Tack till fyra underbara veckor

Skrivet:    ·  Allmänt
Så va fyra härliga senesterveckor slut. Känns som jag varit ledig hur länge som helst, vilket är ett gott tecken! 
Och att va ledig en vecka, hoppa in och jobba en och sen ta tre hela veckor till, det va ett riktigt bra beslut! Sen att vi lyckades pricka in sommarvärmen oxå, det gjorde allt bara ännu bättre! 

Fyra veckor. Så vad har jag gjort? 
Första semesterveckan spenderade vi flera dagar vid stenvik, en heldag hos Carro i Sthlm med sup, middag och spa. Torsdagsklubben såklart och lite vin hos fina Frida. Sen jobb en vecka. En torsdagsklubb på det och på fredagen gick fyran på vacay och det firades på Tres Tapas! 

Andra semesterveckan hann jag med en hotellfrulle med Ida, lite planering inför Kroatien och sen drog vi! På tisdagen lämnade vi ett 15 gradigt Sverige och lyfte mot Split och 35 grader isch. 
Den resan alltså!! DRÖMMEN! <3

Tredje semesterveckan kördes det lite torsdagsklubb igen och sen kom sommaren på riktigt, lagom tills vi kom hem typ! Vi tog lixom med oss värmen hem från Kroatien! Check på den.
Flera dagar ute på femöre med mams, Stenvik med Foppa och ett och annat glas rosse. Herregud va det har pimplats vin, men det är bara sommar och semme en gång per år! ;)

Sista och fjärde semesterveckan blev det femöre & sol, häng med Ida & Tage, träna lite på både Cms och hälso, middagsdejt med fina Alle, brygghäng med Frida & Jutta, balkonghäng och en grym lördag med bästis och en söndag på klippan med favoriterna som avslut på semestern! 

Om jag är nöjd? 
BÄSTA semestern! Tusen tack alla! Nu ska vi få lite rutiner, jobba, börja träna och äta lite bättre, men fortfarande njuta av alla kvällar & helger och ta vara på sensommarn! För även augusti är en sjukt mysig månad! En sommarmånad.

Det va allt för nu! <3




















Kärlek 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR