Startsidan

Tid

Skrivet:    ·  Allmänt

Det kommer komma en tid när du känner dig vilsen och osäker. När du inte vet vem du är och när du funderar på vad du ska göra med ditt liv.
Du kommer att grubbla i timmar, ligga sömnlös och tankarna tar över natt efter natt.

Det kommer komma en tid när du får ditt hjärta krossat av någon du verkligen älskar. När ditt liv rasar samman och du önskar att du kunde gjort någonting annorlunda.

Det kommer komma en tid när du känner dig missnöjd med din kropp. Du kommer att tro att om du bara går ner 3 kilo, får fastare rumpa eller smalare armar, så kommer allt kännas bra igen.

Det kommer komma en tid när du blir lämnad. När människor gör dig besviken och när du känner dig som världens mest ensammaste människa. När du inte har någon som förstår och ingen som kan lyssna. Världen kommer kännas som skit.

Det kommer komma en tid när någon du älskar försvinner. När du förlorar den människa som gör livet värt att leva. Du kommer att känna dig ensam och livet kommer kännas meningslöst.


Det kommer komma en tid när du känner precis såhär. Då kan det vara skönt att veta att alla går igenom det här, mer eller mindre. Din syster, din farmor, din bästa vän, killen på gymet, tjejen på ica. Ja, alla. Vi människor är sårbara, men vi är inte ensamma om att känna. Just då, när det känns som om hela världen håller på att rasa samman, tänk då att du är inte ensam om att känna såhär. Och på något sätt så stärks vi av alla händelser, både dåliga och bra.

Du är fantastisk, stark och vacker. Glöm aldrig det. <3




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR