Startsidan

Hösten är här!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hösten kan va jobbig. Det börjar bli mörkt och kallt och sommarn känns oändligt långt bort. Man längtar efter värme, sol och härliga sommarkvällar. Men för att orka stå ut har jag gjort lite tips.

Att överleva hösten-lista:

-
Unna dig mysiga hemmakvällar. Kryp upp i soffan med en filt och en kopp te och sätt på en riktig må-bra-film. Tänd massor av ljus, ju fler desto mysigare.

- Ta härliga höstpromenader med musik i öronen eller fint sällis. Passa på när solen skiner och sug i dig B-vitamin.

- Köp lite nya höstplagg, nån mysig polotröja, en gossig halsduk med matchande pannband eller en mysdress som du kan bo i. Skön, varm och snygg.

- Träna. Det får dig att må bra, orka mer och garanterat känna dig piggare. Testa, jag lovar att det hjälper mot höstdepp!

- Ät vitaminer. Köp nåt piller. Lite kosttillskott är aldrig fel.

- Pressa egen apelsinjuice. Det ger dig det dagliga behovet av C-vitamin. Så bra och så gott!

- Bjud hem vännerna på en mysig höstmiddag. Du behöver inte bo i en femma på 100kvm. Fins det hjärterum så finns det stjärterum. Laga nåt gott och bjud på ett mustigt rödvin. Sitt uppe hela natten, spela spel och skvallra som bara tjejer kan. En riktig tjejkväll med andra ord!

- Läs böcker. Det finns ingen bättre tid för att plöja bra böcker som nu. Kryp upp i soffan och följ med in i böckernas värld. Boktips finns på nätet, bara att vraka!

- Baka! Ta vara på höstens äpplen och gör härliga smulpajer. Bjud ner grannen eller ta med pajen till jobbet. Det kommer garanterat att uppskattas!

- Höst betyder ett steg närmare jul. Börja pyssla redan nu och passa på att njuta innan jul, efter jul känns det inte alls lika kul. Baka julgodis att ge bort i julklapp till släkt och vänner. Och satsa på många mysiga julmarknader! Det ger julstämning om nåt!!

Sist men inte minst. Det är okej att va inne. Det är okej att välja soffan framför en utekväll. Men glöm inte att det sociala kan vara minst lika viktigt, om inte viktigare såhär på hösten.
Så njut av det som är viktigt för just dig! Och du, ha en mysig höst! ;)



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR